Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci 0

Pagatavošana

Ābolus nomazgāt, sagriezt četrās daļās un izgriezt serdi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Ķiplokus nomizot un sagriezt šķēlītēs. Ar asu nazi gaļas gabalā izveidot caurumus un piepildīt tos ar ķiploka šķēlītēm. Gaļas gabalu viegli ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Gaļu pārlikt karstumizturīgā formā vai uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 1 st. Pēc 30 min. gaļas gabalu pārliet ar sulu, kas izdalās cepšanas laikā. Līdz gaļas cepšanas beigām ik pa brīdim gaļu vēlreiz pārliet. Pašās beigās (burtiski uz 5 min) pie gaļas formā ielikt ābolu daiviņas
Pagatavot mērci. Katlā ar biezu apakšu ieliet sojas mērci, rīsu etiķi, anīsa zvaigznītes un rīvētu ingveru. Karsēt uz nelielas uguns 10 min, līdz mērce kļūst biezāka. Atdzesēt.
Cepeti pasniedz ar ābolu daiviņām, mērci un zaļiem salātiem.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.