Bonappetit.lv foto

Salāti “Caprese” 0

Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm. Lielākus tomātus sagriezt četrās daļās. Ja siers ir lielās bumbās, tad ar rokām saplūkāt mazākos gabalos.

Reklāma
Reklāma
Kovids bija ģenerālmēģinājums? Ķīnā strauji izplatās jauns vīruss, kas nupat sasniedzis citu valsti 3
Latvijā dzimst jauna tradīcija – glābt līdzcilvēku no “sausā vakara”! Sieviete kļūst par liecinieci neierastam notikumam veikalā īsi pirms plkst.20.00
Kokteilis
“Tas vistiešākajā mērā skar mūs” – par šķiršanos paziņo iemīļotas radio SWH personības – Kaspars Breidaks un Sanda Dejus 2
Lasīt citas ziņas

Pagatavot mērci. Baziliku sablendēt ar oliveļļu, pievienot sieru, ķiploka daiviņu, riekstus (atstājot mazliet dekoram) un sāli pēc garšas un sablendēt vēlreiz.

Sieru un tomātus pārlikt salātu bļodā, pārliet ar mērci un uzmanīgi samaisīt. Dekorē ar svaigām bazilika lapiņām un ciedru riekstiem.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu'”.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.