Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas sautējums ar plūmēm un vīnu 0

Pagatavošana

Žāvētas plūmes pārliet ar ūdeni un atstāt apm. uz 30 min. Ūdeni noliet. Gaļu sagriezt vienādos kubiņos. Burkānu notīrīt un sagriezt palielās šķēlēs.
Miltus sajaukt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un šajā maisījumā apviļāt gaļas gabaliņus. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept gaļu no visām pusēm. Katlā ar biezu apakšu salikt slāņos gaļu, plūmes, burkānus. Atlikušos miltus sajaukt ar vīnu un pārliet gaļai un dārzeņiem. Apsegt ar vāku un sautēt uz mērenas uguns apmēram 1 st. Pievienot sagrieztas sēnes, sasmalcinātus tomātus, apmaisīt un sautēt vēl 20-25 min. Ja ir nepieciešamība, tad sautēšanas laikā pievienot ūdeni.
Gaļu pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Recepte tapusi sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieks”

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.