Foto: Sea Wave/SHUTTERSTOCK

Cukīni pankūciņas ar mārrutku krēmu 0

Sastāvdaļas

• 2 vidēja lieluma cukīni

• 100 g griķu miltu

• 50 ml piena

• 2–3 olas

• puse svaiga čili

• saišķis bazilika

• sāls

• malti melnie pipari

• olīveļļa

Pagatavošana

Sarīvē cukīni. Bļodā iesijā miltus, pieber sāli un piparus pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Šanhajas samits: Putins atklāj jaunu versiju par to, kas patiesībā izprovocēja Krievijas iebrukumu Ukrainā
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Lasīt citas ziņas

Pēc tam miltos iemaisa sakultas olas un pienu, līdz izveidojas viendabīga mīkla.

Tad iemaisa sarīvētos cukīni, sakapātu baziliku un svaigo čili (bez sēkliņām).

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep pankūciņas sakarsētā eļļā 2–3 minūtes no abām pusēm.

Ēd ar mārrutku krēmu, ko pagatavo, krēmsieru samaisot ar mārrutkiem attiecībā 1:1.

Recepti iesaka pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.