Foto: Freepik

Krēmīgā vistas zupiņa vējos nosalušajiem 0

Krēmīga un garda zupiņa palīdzēs nedēļai iešūpoties daudz vieglāk un omulīgāk.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1 sīpols,

250 g šampinjoni,

600 g vistas fileja,

6 kartupeļi (700 g),

1 l ūdens,

200 g kausētais siers,

1/2 tējkarote kaltēts timiāns,

eļļa cepšanai,

sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Mākslīgais intelekts nosauc piecus “neveiksmīgākos” latviešu politiķus 115
Kokteilis
Izplatītas frāzes, ko vedeklām labāk neteikt vīramātēm 1
Lasīt citas ziņas

Sagriež sīpolu nelielos gabaliņos, šampinjonus šķēlītēs, vistas fileju kumosa lieluma gabaliņos un kartupeļus mazos kubiciņos.

Katlā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, liek sīpolus cepties 5 minūtes, kamēr mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno katlā vistas filejas gabaliņus, sēnes, pieber sāli, piparus, kaltētu timiānu, cep 5-10 minūtes, kamēr izdalās ūdens no sēnēm un lielākā daļa iztvaiko.

Liek sagrieztos kartupeļus katlā, pielej ūdeni un vāra 20 minūtes, kamēr mīksti.

Pievieno paciņu kausētā siera, samaisa, līdz tas izšķīdis.

Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.

Zupu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā mazumtirdzniecības tīkls CITRO

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.