Foto: Freepik

Krēmīgā vistas zupiņa vējos nosalušajiem 0

Krēmīga un garda zupiņa palīdzēs nedēļai iešūpoties daudz vieglāk un omulīgāk.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1 sīpols,

250 g šampinjoni,

600 g vistas fileja,

6 kartupeļi (700 g),

1 l ūdens,

200 g kausētais siers,

1/2 tējkarote kaltēts timiāns,

eļļa cepšanai,

sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sagriež sīpolu nelielos gabaliņos, šampinjonus šķēlītēs, vistas fileju kumosa lieluma gabaliņos un kartupeļus mazos kubiciņos.

Katlā uzkarsē ēdamkaroti eļļas, liek sīpolus cepties 5 minūtes, kamēr mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno katlā vistas filejas gabaliņus, sēnes, pieber sāli, piparus, kaltētu timiānu, cep 5-10 minūtes, kamēr izdalās ūdens no sēnēm un lielākā daļa iztvaiko.

Liek sagrieztos kartupeļus katlā, pielej ūdeni un vāra 20 minūtes, kamēr mīksti.

Pievieno paciņu kausētā siera, samaisa, līdz tas izšķīdis.

Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli un piparus.

Zupu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem pēc izvēles.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā mazumtirdzniecības tīkls CITRO

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.