Vēro cenu
 0

Cenu kategorijā dārza grieznes iedalāmas trīs grupās: lētas (5–15 eiro), vidēji dārgas (15–30 eiro) un dārgas (no 30 eiro). Visdārgākajām, līdzīgi kā telefoniem, ir daudz ekstru, kas mazdārziņa saimniekam būs liekas.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Tā kā grieznes dārzā ir pirmās nepieciešamības prece, par tām cilvēki nereti balso ar maciņiem, skaidro veikala “Wess instrumenti“ konsultants Egils Grigulis. Populārākais variants – izvēlas zināmas firmas lētāku ražojumu. Jo mazāks dārziņš, jo mazāk būs jāgriež un mazāks uztraukums par instrumenta kalpošanas laiku. Viena no pieejām – pirkt vislētākās, cik ilgi kalpos, tik kalpos, ja salūst – nebēdāt, bet pirkt jaunas.

Dārznieki ar lielāku pieredzi jau zina, ko meklēt, un prioritāri izvēlas tieši savas ērtības, nevis cenu. Pie labas mantas pierod ātri un zemākas klases instrumentu vairs negribas pirkt.

CITI ŠOBRĪD LASA
Tomēr sakarība starp preces cenu un kvalitāti, protams, ir. Pēc konsultanta teiktā, šovasar pirktākās ir firmas “Fiskars“ universālās dārza grieznes (cena ap 11 eiro) un firmas “Freund“ modelis 3000 (maksā aptuveni 29 eiro), ko izvēloties profesionāļi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.