Foto – Aija Geida

Dārzeņu gaspačo spāņu gaumē – garda aukstā zupa 0

Sastāvdaļas
• 2 tomāti
• 1 l tomātu sulas
• Gurķis
• Sīpols
• Paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 2 ēdam­karotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote sasmalcināta bazilika
• 3 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu lapiņu
• ½ tējkarotes maltu ķimeņu vai kumīna sēklu
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 tējkarote sāls

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Tomātus, papriku un gurķi smalki sagriež. Sīpolu un ķiplokus sakapā. Visas sastāvdaļas samaisa un uz divām stundām ievieto ledusskapī. Pasniedz aukstu un dekorē ar bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.