Dārzeņu gratens 
ar selerijas sakni, kartupeļiem un sieru 0

Kā gatavot?

Seleriju sakni, burkānus un kartupeļus rīvē plānās šķēlītēs. Ietauko cepamo trauku. Sagrieztās saknes kārto cepamajā traukā vairākās kārtās, katru kārtu pārberot ar sieru.

Reklāma
Reklāma
“Vemt gribas par Rinkēviču un komunistes Vaideres nekaunību!” Lato Lapsas nikns par Latvijas aizstāves izmantošanu 23
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Lasīt citas ziņas

Uzsilda saldo krējumu, kuram pievienotas garšvielas. Pārlej rīvētajiem dārzeņiem un vēlreiz pārkaisa sieru. Cep cepeškrāsnī 180 °C apmēram 50 minūtes, līdz iegūst zeltaini brūnu krāsu. Pirms pasniegšanas nedaudz atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.