Timura Subhankulova foto
    Rukolas, spinātu un paprikas salāti ar valriekstiem 0
Kā gatavot?
Papriku sagriež strēmelītēs, apslaka ar citrona sulu, pievieno cukuru, samaisa. Sagrieztus tomātus, marinēto papriku, rukolu, spinātus un biešu lapiņas liek vienā traukā,pārlej ar mērci, ko gatavo no olīveļļas, citrona sulas, sojas mērces, nedaudz suši etiķa un cukura. Samaisa. Pārkaisa ar valriekstiem un jāņogām un ceļ galdā.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                
                                            Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
                            
                            
                                                Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
                            
                            
                                
                                            Trampa publicētā fotogrāfija iedzen viņu stūrī – cilvēki šoreiz ir patiesi nikni
                            
                            Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone
                                                Kā pagatavot kaltētas cūku pupas? Vairākas idejas!
                            
                            
                                                Topinambūru krēmzupa ar siera čipsiem
                            
                            
                                                Salāti no bumbieriem, siera un pekanriekstiem
                            
                            
                                                Aprīlī jāvāc saknes, mizas un māllēpes. Zāļu sievas Līgas Reiteres padomi
                            
                            
                                                Puravs – viens no nedaudzajiem Latvijas augiem, kas vērtīgs augu gadu
                            
                            
                                                Krāsnī cepti pildītie tomāti. Koša piedeva vai veģetāra maltīte
                            
                            
                                                Kotletes ar mērcīti kā piedeva makaroniem. Vienkārša recepte no šefpavāres pūra
                            
                            
                                                Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot
                            
                            
                
                
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            


