Timura Subhankulova foto

Rukolas, spinātu un paprikas salāti ar valriekstiem 
 0

Kā gatavot?

Papriku sagriež strēmelītēs, apslaka ar citrona sulu, pievieno cukuru, samaisa. Sagrieztus tomātus, marinēto papriku, rukolu, spinātus un biešu lapiņas liek vienā traukā,pārlej ar mērci, ko gatavo no olīveļļas, citrona sulas, sojas mērces, nedaudz suši etiķa un cukura. Samaisa. Pārkaisa ar valriekstiem un jāņogām un ceļ galdā.

Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
VIDEO. Anete Bendika asarās pamet grupu. Kas īsti notika slavenību kopīgajā ceļojumā?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.