Rukolas, spinātu un paprikas salāti ar valriekstiem 0
Kā gatavot?
Papriku sagriež strēmelītēs, apslaka ar citrona sulu, pievieno cukuru, samaisa. Sagrieztus tomātus, marinēto papriku, rukolu, spinātus un biešu lapiņas liek vienā traukā,pārlej ar mērci, ko gatavo no olīveļļas, citrona sulas, sojas mērces, nedaudz suši etiķa un cukura. Samaisa. Pārkaisa ar valriekstiem un jāņogām un ceļ galdā.
Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone