
Timura Subhankulova foto
Rukolas, spinātu un paprikas salāti ar valriekstiem 0
Kā gatavot?
Papriku sagriež strēmelītēs, apslaka ar citrona sulu, pievieno cukuru, samaisa. Sagrieztus tomātus, marinēto papriku, rukolu, spinātus un biešu lapiņas liek vienā traukā,pārlej ar mērci, ko gatavo no olīveļļas, citrona sulas, sojas mērces, nedaudz suši etiķa un cukura. Samaisa. Pārkaisa ar valriekstiem un jāņogām un ceļ galdā.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone
Kā pagatavot kaltētas cūku pupas? Vairākas idejas!
Topinambūru krēmzupa ar siera čipsiem
Salāti no bumbieriem, siera un pekanriekstiem
Aprīlī jāvāc saknes, mizas un māllēpes. Zāļu sievas Līgas Reiteres padomi
Puravs – viens no nedaudzajiem Latvijas augiem, kas vērtīgs augu gadu
Krāsnī cepti pildītie tomāti. Koša piedeva vai veģetāra maltīte
Kotletes ar mērcīti kā piedeva makaroniem. Vienkārša recepte no šefpavāres pūra
Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot