Publicitātes foto

Krāsnī cepti pildītie tomāti. Koša piedeva vai veģetāra maltīte 1

Šos krāsainos un jaukos tomātus var izmantot kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem vai pasniegt kā atsevišķu veģetāru ēdienu.

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Vispirms sālsūdenī novāra rīsus, bet tomātiem izgrebj mīksto viducīti, iegūstot glītas tomātu “bļodiņas”.

Tad pannā ielej olīveļļu un apcep sīpolus. Kad rīsi gatavi, tiem pievieno ēdamkaroti olīveļļas, 125 g siera un pārējās pildījuma sastāvdaļas. Gatavo masu iepilda tomātu “bļodiņās” un liek tās mafinu vai cepampannā. (Mafinu pannā gatavot ir vieglāk, jo tur tomāti neapgāžas un labi saglabā formu.)

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad tomātus pārkaisa ar atlikušo sieru un cep krāsnī 200°C apmēram 20-30 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis viegli brūngans

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.