Deju izrādes Kā tev iet? radošā komanda (no kreisās): Līga Liberte-Lasmane, Mārtiņš Freimanis un Oskars Sadovskis, pa vidu – Mārtiņš Oliņš.
Deju izrādes Kā tev iet? radošā komanda (no kreisās): Līga Liberte-Lasmane, Mārtiņš Freimanis un Oskars Sadovskis, pa vidu – Mārtiņš Oliņš.
Deju izrādes Kā tev iet? radošā komanda (no kreisās): Līga Liberte-Lasmane, Mārtiņš Freimanis un Oskars Sadovskis, pa vidu – Mārtiņš Oliņš.

Rāpties kokā, braukt ar laivu 2

Ko vēl interesantu dari vai esi darījis?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 64
TV24
“Ar šo gājienu viņi iešāva sev kājā!” Amerikā bijušais čekas aģents citējis Rajevu savā raidījumā 122
Ķīnieši ir sašutuši, jo Putina sabiedrotais sola “pakļaut” Krievijas kaimiņus
Lasīt citas ziņas

Esmu rāpies kokā ar alpīnista ekipējumu! Tas bija projekts ratiņniekiem. Bijām trīs, līdzi profesionālis, kurš iekāra striķos, paskaidroja, kas un kā darāms, sekoja līdzi. Bija ļoti grūti, jo nevaru izmantot kājas, līdz ar to dubultslodze rokām. Tiku visaugstāk, pieveicot 12 metru, vairāk spēka nebija. Man patīk braukt ar laivu. Airēšana ir labs treniņš rokām. Ļoti noderēja, kad lauzos. Turklāt tā varu izbaudīt fantastiskus skatus. Reiz izmetu apli pa Rīgas kanālu un Daugavas posmu, kas to savieno. Kādi kontrasti! Skaistie parki un ziedu aromāts, zem tiltiņiem guļošie bezpajumtnieki un Centrāltirgus zivju smaka. Esmu lidojis Aerodim vēja tunelī. Ļoti patika! Arī viņiem pašiem tas bija piedzīvojums, jo biju pirmais ratiņnieks, kurš to uzdrošinājās darīt. Man vajadzēja nedaudz piepalīdzēt, jo pats nespēju, kā vajag, noturēt kājas. Kādos svētkos izmēģināju katapultu – ļāvu, lai mani iesien gumijās un uzšauj gaisā.Patīk ceļot, ļauties spontānām idejām. Kādu sestdien pamodos, kā ierasts, paskatījos plānotājā – bāc, šodien taču lekcijas nenotiek! Ko darīt? Sēdos mašīnā un braucu uz… Liepāju! Apskatīju pilsētu, biju pie jūras, pavizinājos pa molu, sagaidīju saulrietu un naktī braucu atpakaļ. Lieliska diena!

Vēl katru gadu piedalos malkas skaldīšanas talkā pie vecākiem. Neticēsi, bet man ļoti patīk, jo tā iespējams lieliski izlādēt stresu, sakārtot domas. Esmu braucis ar kvadraciklu un sniega moci, kam ir rokas vadība. Draugi piedalās Trofi reidos jeb apvidus automašīnu sacensībās pa bezceļiem un dubļiem. Bieži braucu līdzi kā pasažieris. Superīgs piedzīvojums! Ir gadījies tā iestigt dubļos, ka automašīna sāk grimt, salons pildās ar ūdeni.

Tu dari daudz traku lietu. Kāpēc?

CITI ŠOBRĪD LASA

Esmu par to daudz domājis. Viena versija – bēgu pats no sevis. Cenšos padarīt dzīvi pēc iespējas krāsaināku, lai nebūtu jādomā, cik slikti, ka esmu piekalts ratiņkrēslam. Otra versija saistīta ar to, ka pēc septiņarpus gadu kopdzīves izšķīros ar draudzeni. Tā dzīvē notiek. Iespējams, nokrauju sevi ar visādiem darbiem un aktivitātēm, lai nebūtu laika jaunām attiecībām, bet varbūt iemesls ir pavisam cits, tikai neesmu to apzinājies. Lai vai kā, jūtos labi, man ir ļoti interesanta dzīve!Šķiet, ratiņkrēslu neuztver kā ierobežojumu.Drīzāk kā izaicinājumu! Ja kaut ko tiešām vēlos, atrodu veidu, kā to izdarīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.