Foto – vkus.3dn.ru

Deserts franču stilā 0

100 g saldkrējuma sviesta katlā izkausē. Pievieno cukuru un kakao, samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

Iemaisa olu un vanilīnu, noņem no uguns. Pievieno vafeļu skaidiņas (var aizstāt ar sasmalcinātiem šokolādes krekeriem), kokosriekstu skaidiņas, riekstus. Rūpīgi samaisa.

Pamats desertam ir gatavs, tagad liek iegūto masu ietaukotā kvadrātveida formā un piespiež. Formai nevajag būt platai. Liek ledusskapī uz 20 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tagad gatavojam krēma kārtu:
70 g mīksta sviesta sakuļ mikserī, līdz izveidojas krēmveidīga masa. Pievieno vaniļas pudiņa pulveri un pienu. Turpina kult, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru. Ielej masu pāri cepamā pamatkārtai un ieliek ledusskapī. Tur tik ilgi, kamēr masa sabiezē.

Tagad gatavojam šokolādes kārtu:
Šokolādes gabaliņus un atlikušo sviestu izkausē katlā un nedaudz atdzesē. Uzlej šokolādes masu kā trešo deserta kārtu formā un liek ledusskapī – tikai tik ilgi, līdz šokolāde sāk sacietēt.

Ar nazi iezīmē vietas, kur desertu griezīsiet.

Pirms augšējā kārta sacietēs, sagriež desertu gabaliņos. Tas jādara ar karstu nazi, kuru pēc katra griezuma notīra.

Recepte no vkus.3dn.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.