Foto – kuharka.com

Deserts “Maigums” 4

1 kg biezpiena

1,5 glāze pūdercukura

300 g saldkrējuma sviesta

300 g maltu cepumu

divas ēdamkarotes kakao pulvera

četras ēdamkarotes krāsaino kokosriekstu skaidiņu

Reklāma
Reklāma

1 glāze sasmalcinātu Indijas riekstu

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Caur sietu izspiež biezpienu, samaisa ar pūdercukuru un sviestu, sablenderē. Sadala divās vienādās daļās. Vienai pievieno kakao, oatru pusi sadala vēl trīs daļās: 1/3 pievieno riekstus, pārējām – maltus cepumus.

Ir iegūta trīs veidu masa: ar riekstiem, cepumiem un kakao. No puses ar riekstiem sajauktās masas izveidot nelielas bumbiņas, ietin tās masā, kura ir kopā ar cepumiem, un to savukārt ietin kakao masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Trīskārtu bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, liek uz šķīvja un patur ledusskapī trīs stundas.

Recepte no kuharka.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.