
Foto-Anda Krauze
Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2
Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.
Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.