Foto-Anda Krauze

Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2

Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.

Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.