Praktiski
Receptes

Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru0

Foto-Anda Krauze

Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.

Pagatavošana.

No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.

Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

DJ
DIĀNA JANCE
Kultūra
“Man liekas, ka dzīvojam idilles stūrītī.” Sarunā ar Jāņa Baltvilka balvas ieguvēju grāmatu mākslā Loti Vilmu Vītiņu
Intervija 1 stunda
LA
LA.LV
Latvijā
“Ja visa pasaule zināja, ka Latvija ir okupēta, kāpēc neviens neiestājās par mums?” Stalbes dalītās domas par palīdzību Baltkrievijai 23
14 stundas
LE
LETA
Veselam
Aizvadītajā diennaktī konstatēti septiņi jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19
11 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Katoļu arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs: “Mēs sākām novērtēt vienkāršas lietas – saziņu, satikšanos, to, ka bērnus var aizvest uz skolu un bērnudārzu.”
13 stundas
LE
LETA
Veselam
Covid-19 konstatēts diviem no un uz Aglonu braukušiem pasažieriem 2
16 stundas