Foto-Anda Krauze

Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2

Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Kā tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Ko tu ieraudzīji pirmo? Atbilde atklās tavas stiprās un vājās puses
Lasīt citas ziņas

No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.

Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.