Deserts “Nāc nākdama, Jāņu diena” ar sieru 2
Sastāvdaļas vienai porcijai – meža zemenes, 100 g blendēta Jāņu siera ar 50 g putukrējuma un 20 g pūdercukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
Notriektā tautumeita
7
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
137
No cukura mastikas, kam pievienota pārtikas krāsviela, izveido magones zieda formu. Tajā ieliek zemenes, tām pārliek blendēto Jāņu siera masu ar saldo krējumu, kam pārkaisīts pūdercukurs un ziedputekšņi.
Pasniedz uz dēlīša, dekorācijai – pušķītis kaltētu meža zemeņu.