Pašcepti siera cepumiņi – ātri pazudīs no šķīvja! 0

Kad pēdējo reizi pats cepi cepumus? Lai kādā arī nebūtu atbilde, pagatavo šodien kraukšķīgus un aromātiskus siera cepumiņus!

Sastāvdaļas

150 g siera

2 glāzes auzu miltu(der arī citi milti)

110 g sviesta

1-2 olas

Sāls, malti melnie pipari

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Sinepju pulveris, asā paprika, karijs – pec izvēles

Pagatavošana

Sarīvē sieru. Ber bļodā miltus. Sagriež sviestu gabaliņos un pievieno miltiem, piesit vienu olu un visu kārtīgi sajauc ar rokām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja masa neturas kopā, pievieno arī otru olu un atkal kārtīgi sajauc. Masai pievieno sarīvēto sieru. Atkal visu samaisa.

Pieber garšvielas un izmaisa. Liek sildīties cepeškrāsni uz 180 grādiem. Veido no mīklas cepumiņus vēlamajā formā un tos izvieto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru.

Cep 180 grādos aptuveni 30 minūtes vai līdz cepumi zeltaini.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.