Foto – Fotolia

Vistas gaļas nageti kukurūzas pārslās. Garšīgi un diētiski! 4

Pagatavošana.

Šī recepte ir tiem, kam apnikuši kviešu milti gaļas ēdienos un/vai kas rūpējas par savu figūru. Turklāt kukurūzas pārslu panējums vienmēr būs kraukšķīgāks par jebkuru citu panējumu. Arī tad, ja necep eļļas pilnā pannā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Lasīt citas ziņas

1. Vistas fileju noskalo, nosusina, sagriež nelielos taisnstūrīšos. Saputo olu, pievieno sāli un piparus, kā arī 1 tējk. iecienīto sauso garšvielu – raudeni, baziliku, dilles, čili vai jebkuru citu. Uzmanīgi sasmalcina kukurūzas pārslas turpat šķīvī ar kartupeļu stampājamo. Ieklāj cepampapīru uz platas pannas. Ieslēdz cepeškrāsni, lai sasilst līdz 180 °C.

2. Viss ir gatavs nagetu gatavošanai! Apviļā katru vistas gabaliņu olā, tad pārslās, kārto uz cepampapīra un liek visu klājienu sakarsētā krāsnī. Cep 180 °C temperatūrā 15 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Kamēr cepas, gatavo mērci. Sajauc skābo krējumu ar majonēzi, terijaki mērci (vai sojas mērce + medus), iepilina citrona sulu, ar ķiplokspiedi iespiež ķiploka daiviņu (var arī ļoti smalki sakapāt). Pagaršo – varbūt vajadzēs arī sāli un piparus, bet jāatceras, ka majonēzē un terijaki vai sojas mērcē sāls ir gana. Kārtīgi sajaukto mērci liek mierā un jau ar gatavajiem nagetiem bauda nesteidzoties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.