Foto – Fotolia

Dzērveņu mērce – garšīga piedeva gaļai un desertiem. 2 receptes 0

1. recepte

100 g dzērveņu, 50 g cukura, 1 glāze ūdens, 1 ēdamkarote ruma, 1 ēdamkarote kartupeļu cietes, citrona miziņa.

Reklāma
Reklāma
Baidenu skārusi slimība, ko, iespējams, varēja novērst: 6 prostatas vēža simptomi, ko vīrieši vienkārši ignorē
Kokteilis
Četras zodiaka zīmes, kas šajā nedēļas nogalē riskē zaudēt visu savu naudu
Veselam
Ardievu ieradumam! Zobārsti brīdina par mutes skalošanas postošo ietekmi uz zobiem 14
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē, pievieno vārītu ūdeni un pārējās receptē minētās sastāvdaļas. Labi samaisa.

2. recepte

200 g dzērveņu, 150 ml apelsīnu sulas, 200 g cukura (pagaršojiet, cukuru var ņemt mazāk), kanēlis (pēc garšas).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzvāra apelsīnu sulu, pievieno sašķaidītas dzērvenes. Vēl vāra 4–5 minūtes, pieber cukuru un kanēli.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.