Foto – Fotolia

Dzērveņu mērce – garšīga piedeva gaļai un desertiem. 2 receptes 0

1. recepte

100 g dzērveņu, 50 g cukura, 1 glāze ūdens, 1 ēdamkarote ruma, 1 ēdamkarote kartupeļu cietes, citrona miziņa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē, pievieno vārītu ūdeni un pārējās receptē minētās sastāvdaļas. Labi samaisa.

2. recepte

200 g dzērveņu, 150 ml apelsīnu sulas, 200 g cukura (pagaršojiet, cukuru var ņemt mazāk), kanēlis (pēc garšas).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzvāra apelsīnu sulu, pievieno sašķaidītas dzērvenes. Vēl vāra 4–5 minūtes, pieber cukuru un kanēli.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.