Foto – Fotolia

Dzērveņu mērce – garšīga piedeva gaļai un desertiem. 2 receptes 0

1. recepte

100 g dzērveņu, 50 g cukura, 1 glāze ūdens, 1 ēdamkarote ruma, 1 ēdamkarote kartupeļu cietes, citrona miziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
Lavrovs tikšanās laikā ar Rubio piedāvājis “jaunu ideju” miera panākšanai Ukrainā 3
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē, pievieno vārītu ūdeni un pārējās receptē minētās sastāvdaļas. Labi samaisa.

2. recepte

200 g dzērveņu, 150 ml apelsīnu sulas, 200 g cukura (pagaršojiet, cukuru var ņemt mazāk), kanēlis (pēc garšas).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzvāra apelsīnu sulu, pievieno sašķaidītas dzērvenes. Vēl vāra 4–5 minūtes, pieber cukuru un kanēli.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.