Foto – Bonappetit.lv

Vistas kebabi ar kabaču mērci 0

Sastāvdaļas:

4 vistas filejas

1 citrona sula un rīvēta citrona miziņa

3-4 ķiploka daiviņas

svaigs timiāns

sauss oregano

olīveļļa

sāls, pipari

Mērcei:

2 nelieli kabači

2 gl. krējums

1 ķiploka daiviņa

zaļumi pēc garšas

1/2 citrona sula

sāls, pipari

Pagatavošana
Vistas filejas sagriezt palielos kubiņos, ielikt maisiņā. Pievienot citrona sulu un miziņu, oregano, timiānu pēc garšas, smalki sakapātus ķiplokus, mazliet olīveļļas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Maisiņu aizvērt un saturu sakratīt. Atstāt uz 30 min. marinēties, ik pa brīdim maisņu sakratot.
Vistas filejas gabaliņus uzdurt uz iesmiem un cept uz grila līgz gaļa gatava.
Kabačus notīrīt un sagriezt plānās strēmelītēs ar dārzeņu mizojamo apm. pusi no kabača, pārkaisīt ar sāli. Pārējo kabaci sarīvēt uz dārzeņu rīves un sajaukt ar krējumu, sasmalcinātu ķiploku un zaļumiem, citrona sulu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Vistas kebabus pasniedz ar kabaču strēmlītēm, kuras uzdur tur pat uz iesmu galiem. Klāt pasniedz mērci.

Reklāma
Reklāma

         Recepti piedāvā

“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.