Foto: Fotolia

1. Kastes 4


Ja tev sapnī parādījies šis simbols, visticamāk, tevi gaida noslēpumi un vilšanās. Tu zemapziņā jūti, ka no tevis kaut ko slēpj. Ja sapnī tu atver kasti, bet tā izrādās tukša, drīzumā tu saskarsies ar materiālām problēmām. Savukārt pilna kaste sola pārticību un dažādus labumus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

2. Kritiens
Šāda zīme sapnī liecina par paaugstinātu trauksmes sajūtu un kontroles trūkumu. Kritiens, kā jebkura virzība uz leju, nozīmē neveiksmi. Krist sapnī no kaut kurienes nozīmē strauju un nenovēršamu stāvokļa zaudējumu.

Ja tavs kritiens beidzas ar negaidītu pacelšanos pirms pieskaršanās zemei, tas signalizē par krahu kaut kādā jomā. Taču vienlaikus tev būs iespēja pārvarēt grūtības pašā pēdējā brīdī.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Kaķi
Šo dzīvnieku parādīšanās sapņos pirmkārt liecina par to, ka vari droši paļauties uz savu intuīciju. Bet tavs pūkainais mājas mīlulis var parādīties sapnī kā tiešs sapņa dalībnieks. Tautas gudrība vēsta, ka kaķis sapnī nozīmē strīdus, bet kaķēni – sīkas domstarpības.

4. Zobi
Sapņi, kuros tu zaudē zobus ar asinīm vai stiprām sāpēm, liecina par kāda ģimenes locekļa smagu saslimšanu. Ja zobu zaudēšana notiek bez jebkādām sāpju sajūtām, tas nozīmē, ka tavā dzīvē kaut kas sevi izsmēlis un novecojis aizies otrajā plānā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.