Foto: Fotolia

5.Skudras 4


Skudras ir darba mīlestības, taupības un savaldības simbols. Šo kukaiņu parādīšanās sapnī sola raižpilnu ikdienu, pēc kuras gandarījumu nesīs labi padarīts darbs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem pieciem gadiem, tevī slēpjas potenciāls kļūt par ģēniju
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Juris Žagars atklāj vīrieša lietošanas instrukciju: “Nevajag visu laiku psihot kā trakam ezim!” 20
Lasīt citas ziņas

6. Mati
Ja sapnī tu ķemmē matus, tā ir pazīme centieniem tikt galā ar savām problēmām. Jo garāki mati, jo sarežģītākas problēmas ir tavā reālajā dzīvē.

Skaista frizūra sapnī – veiksmes ķīla tavā dzīvē. Īsi mati ir brīdinājums par pārmērīgu izšķērdību. Ja sapnī glaudi kāda matus, tas nozīmē labu pavērsienu mīlas jomā.

CITI ŠOBRĪD LASA

7. Ūdens
Ūdeni sapņos redz cilvēki, kas gatavi iet uz risku. Tev patīk izvirzīt sev lielus mērķus, tu izmanto katru izdevību. Ja tev sapnī parādās ūdens, tas nozīmē, ka zemapziņa prasa no tevis apņēmīgu rīcību. Gadījumā, kad ūdens sapnī redzams kā mierīga jūra vai pat okeāns, tas nozīmē, ka tevi gaida patīkamas ziņas.

8. Lidošana
Daudzi cilvēki redz sapņus, kuros viņus satver nezināms spēks un viņi drosmīgi lido virs zemes. Šādi sapņi rādās, kad mums ļoti gribas ceļot.

Ticējums liecina – ja bērns sapnī lido, viņš aug. Sapņi, kuros lido pieaugušie, norāda uz vieglu, virspusēju attieksmi pret kaut ko.

9. Ceļš
Taisna un plata ceļa parādīšanās sapnī sola pareizu, lai gan ne pilnībā vieglu, dzīves ceļu. Ja sapnī tu bruģē ceļu, tad reālajā dzīvē, pateicoties savam stingrajam raksturam un centīgajam darbam, sasniegsi lielas virsotnes. Šaurs celiņš paredz grūtu ceļu uz slavu un stabilu dzīvi. Galu galā viss nokārtosies.

10. Dubļi
Sapņi, kuros tu brien cauri dubļiem, nozīmē, ka dzīvē tev būs jāatrod izeja no grūta stāvokļa. Labi padomājot, tu tiksi galā ar visām nedienām.

11. Zaļa krāsa
Zaļa krāsa sapnī nozīmē, ka tu esi apmierināts ar esošo lietu stāvokli. Tu mīli tos, kas ir tev blakus, un viņi jūtas pret tevi ir pozitīvas. Turpini tādā pašā garā!

12. Kailums
Šādi sapņi ir diezgan izplatīti. Tie simbolizē bailes, ka citi tevi nosodīs. Iespējams, tu esi bijis pakļauts stresam, kas saistīts ar pazemošanu. Šajā gadījumā tava zemapziņa grib tev teikt – pieņem sevi tādu, kāds esi.

Avots: “takprosto.cc”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.