Foto – Tv24Riga

Dolma. Tv24 fotorecepte 1

Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.