
Foto – Tv24Riga
Dolma. Tv24 fotorecepte 1
Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.
Reklāma
Reklāma
Process ir sācies – Krievijā notiek vēl nepieredzēti protesti. Kremlis to mēģina izmisīgi slēpt
388
Armands Puče: Apskatieties prezidenta amatpersonas deklarāciju un jums viss kļūs skaidrs…
61
“Mums tas ir jādara!” Tramps nāk klajā ar paziņojumu, ko ASV grasās darīt…
Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.
