Foto – Tv24Riga
Dolma. Tv24 fotorecepte 1
Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes
3
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Krievija tiek turēta aizdomās par mēģinājumu sagrābt Francijas civilo kuģi, vēsta “The Telegraph”
11
Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.




