Foto – Tv24Riga
Dolma. Tv24 fotorecepte 1
Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.




