Foto – Tv24Riga

Dolma. Tv24 fotorecepte 1

Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.