
Foto – Tv24Riga
Dolma. Tv24 fotorecepte 1
Sakapātiem zaļumiem pievieno malto gaļu un pusi glāzes skalotu rīsu, garšvielas. Visu sajauc viendabīgā masā un ietin vīnogu lapās. Gatavās lapas kārto cieši katlā, kurā vārīsi. Pievieno pusglāzi ūdeni un 3 ēdamkarotes sviesta, vāri apmēram pusotru stundu.
Reklāma
Reklāma
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
VIDEO. Nebūtu nofilmēts, neviens neticētu – “Sadursme” publicē kaulus stindzinošu video
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
Kefīru sajauc ar ķiplokiem un sāli, pasniedz pie gatavām dolmām.
