Foto no Māras Zustrupas arhīva

Viktors un Nora 4


Maestro pielika savu roku arī pie nu jau leģendārā Noras un Viktora dueta izveidošanas. Lapčenoks atceras, ka pirmoreiz, kad aizgājis uz “REO” mēģinājumu, bijis saaukstējies un visu laiku šņaukājies. Nora tolaik jau vairākus gadus dziedāja ansamblī. Kad Pauls teicis, ka Norai būs jādzied duetā ar Viktoru, viņa iesaukusies: “Ko? Ar šito puņķaino?” Taču drīz vien Nora un Viktors lieliski sadziedājās ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Pauls ar sievu Lanu pat kļuva par vedējiem Lapčenoka un Bumbieres kāzās. Norai pirms tam jau bija neveiksmīgas laulības ar jūrnieku Aleksandru Rezņičenko, kas izjuka atsvešināšanās dēļ: Aleksandrs bija jūrā, bet Nora ar ansambli braukāja turnejās.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Nora un Viktors bija ļoti skaists pāris, taču paraugpāra tēlu izdevās saglabāt tikai uz skatuves, jo aizkulisēs un sadzīvē viss nebija tik rožaini. Galvenais nesaskaņu cēlonis bija milzīgā greizsirdība, ko Nora izjuta pret ikvienu sievieti, kas parādījās Viktoram tuvumā. “Uz skatuves es muku no meitenēm, kas nāca sniegt puķes, jo zināju, ka pēc koncerta mani sagaidīs histērija. To var paciest gadu, nu labi, divus, bet…” vēlāk žurnālam “Leģendas” atzina Lapčenoks. Pēc viņa domām, ja viņi ar Noru būtu palikuši kopā, agri vai vēlu kāds no viņiem būtu sajucis prātā.

Laulības izjukšanu veicināja arī tas, ka Norai un Viktoram nebija kopīgu bērnu. “Norai ļoti grūti klājās privātās dzīves jomā, un vēlāk tas viņai liedza iespēju pilnībā izmantot savu potenciālu,” sarunā ar “Mājas Viesi” norāda Lapčenoks. Problēmas radās arī darbā, jo Norai arvien grūtāk klājās sadarboties ar Raimondu Paulu, kuram parādījās citi favorīti. Nora nevarēja pārdzīvot, ka Paula atzinību izpelnījušās arī jaunās solistes Mirdza Zīvere un Aija Kukule. Nesaskaņas samilza tik tālu, ka Bumbierei nācās aiziet no ansambļa.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.