Foto no Māras Zustrupas arhīva

Alkohols remdēja skumjas 4


Bumbiere jau bija pārkāpusi 40 gadu slieksni, kad laulībā ar Suleimanovu piedzima viņas ilgi gaidītā meitiņa Beatrise. Taču bērns nespēja uzlabot saspīlētās pāra attiecības. Norai bija aizdomas, ka Arsens uzsācis romānu ar bērnu auklīti Andželu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Lasīt citas ziņas

Nora pēc aiziešanas no ansambļa “Modo” pelnīja iztiku ar dziedāšanu restorānos, kur alkohols plūda straumēm. Lapčenoks atceras, ka jau viņu laulības laikā Nora labprāt izbaudīja kvalitatīvus dzērienus: konjaku, šampanieti, vīnu. Kādā brīdī viņš saprata, ka pienācis laiks apstāties. Atmest dzeršanu Lapčenokam palīdzēja ceturtās sievas Indras atbalsts. Norai šāda atbalsta ģimenē pietrūka. Gadījās, ka arī uz skatuves viņa kāpa jautrā prātā. Lapčenoks uzsver, ka Norai bija profesionālais rūdījums, tādēļ pēc koncertiem par viņu nekad nav dzirdēts “Nora šovakar izgāzās”, cilvēki tikai noteica: “Noriņa bija jautrā garastāvoklī.”

“Redz, kā ir: mēs visi manām, ka cilvēks slīkst alkoholā, bet klusējam. Kad nomirst, tad nožēlojam,” vēlāk atzina Raimonds Pauls, kurš pats spēja atbrīvoties no alkohola atkarības. Noras māsa Māra gan uzsver, ka Bumbieres nāves cēlonis bija nevis alkoholisms, bet gan laikus neatklāts un neizārstēts hepatīts, kas izraisīja aknu cirozi. Toreiz vēl bija sarunāta aknu pārstādīšanas operācija Vācijā, bet nekas vairs nebija glābjams, un 1994. gada 12. janvārī Nora aizgāja mūžībā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.