Foto: Aija Geida

Dzelteno zirnīšu putra ar ziedkāpostu un desiņām 0

Sastāvdaļas
• 400 g kaltētu šķelto zirņu
• 200 g ziedkāposta
• 3–4 ēdamkarotes gī sviesta vai olīveļļas
• 200 g kvalitatīvas desas vai žāvētas gaļas
• ⅓ tējkarotes malta ingvera
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzeltenos zirņus nakti mērcē, noskalo, uzlej 800 ml auksta ūdens un vāra uz lēnas uguns, līdz tie vidēji mīksti un nav izšķīduši. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu ziedkāpostu un sāli, vāra, kamēr gatavs (ziedkāposts dod putrai sulīgumu un svaigu garšas akcentu, tā ir maigāka). Pannā uzkarsē olīveļļu vai kausēto gī sviestu, 30 sekundēs apcep garš­vielas, pievieno smalki sagrieztu desu vai žāvētu gaļu, apcep un uzlej putrai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.