Foto – Aija Geida

Dzērveņu–aprikožu groziņi 1

(8 porcijas)

Pannā ar biezām malām ieber nomazgātas rozīnes, dzērvenes, rumu, cukuru, sāli un smalki sagrieztas aprikozes. Nepārtraukti maisot, vāra, līdz masa sabiezē un dzērvenes pārsprāgst (aptuveni sešas minūtes). Atdzesē līdz istabas temperatūrai.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Katru mīklas strēmeli sagriež sešās daļās un mīklas kvadrātus pa vienam ieklāj mafinu cepamajā formā, uzceļot malas uz augšu. Izveidotā groziņa vidū liek pagatavoto pildījumu (aizpilda 1/3). Cep aptuveni 15–20 minūtes iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī. Ļauj atdzist un izņem no formiņām. Vislabāk garšo siltas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.