Publicitātes foto

Dzērveņu un citrusu tēja termokrūzē. Paņem līdzi uz darbu! 0

Šī tēja ir pagatavojama termokrūzē, lai ievelkoties tā nezaudētu savu karstumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Marts – narcise, jūnijs – roze: kurš zieds atbilst jūsu dzimšanas mēnesim
Kokteilis
Vai zārkā līdzi mirušajam drīkst likt krustu, fotogrāfijas un šķērītes? To zina tikai retais 6
Katastrofa ir neizbēgama? CIP vairāk nekā 50 gadus turējusi slepenībā grāmatu, kurā aprakstīts iespējamais pasaules gala scenārijs
Lasīt citas ziņas

Recepte ir ļoti vienkārša – dzērvenes saspiež ar karoti, sajauc ar medu un biezā kārtiņā ievieto termokrūzes apakšā. Ja svaigas dzērvenes nav pieejamas, tās var aizvietot ar augstas kvalitātes konservētām dzērvenēm vai dzērveņu sīrupu. Dzērvenes satur savienojumus, ko sauc par polifenoliem, un tie palīdz mazināt saaukstēšanās simptomus.

Krūzē izspiež citrona sulu – daudzumu var variēt pēc paša patikšanas, taču, lai apgādātu organismu ar dāsnu C vitamīna daudzumu, ieteicams izspiest sulu no puses citrona.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tālāk pievieno šķēlēs sagrieztu apelsīnu un greipfrūtu.

Dzērienu papildina ar saviem iecienītajiem augļiem, piemēram, vīnogām un āboliem.

Dzērienu aplej ar karstu ūdeni un ļauj iestāvēties 10 – 15 minūtes. Pēc vajadzības var pievienot nedaudz grenadīna sīrupa.

Pēc tējas izdzeršanas neaizmirsti apēst visus augļus un dzērvenes!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.