Foto – Shutterstock

Mēs radām savu realitāti 12

Izjūtot draudu viļņus, esam paraduši vai nu dusmoties uz agresoru, vai justies kā upuriem. Taču dziednieks un gaišreģis Aldis Ķeviņš domā, ka, dzīvodami spēcīgas enerģijas apveltītā zemē, esam īpaši atbildīgi par notiekošo. Mēs atbildīgi? Kā tad tā?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
TV24
Slaidiņš: Pieejamā informācija liecina, ka krievu uzbrukums sācis buksēt, jo ukraiņi sākuši aktīvāk reaģēt
Lasīt citas ziņas

– Mēs paši radām savu realitāti. Mēs esam tie radītāji. Pati tauta jau ilgu laiku ir negatīvās dusmu vibrācijās. Mēs neciešam viens otru, mūsu starpā nav mīlestības. Ja mēs kā tauta nostabilizētos, ja dzīvotu ar tādu vienotību kā Dziesmu svētkos, ja šeit iestātos miers, mēs varētu novaldīt arī pasaules mērogu, – ir pārliecināts Aldis Ķeviņš. Taču pagaidām daudzi nespēj novaldīt pat savu uzņēmumu. Dziednieku uzmeklējusi kāda sieviete. Viņas vadītā organizācija nespēj vairs paveikt iecerēto tāpēc, ka darbinieki ir nemierīgi, jo nezina, kas te notiks. Kāds Latvijas krievu biznesmenis, kura uzņēmuma produkcijai ir noieta tirgus Krievijā, žēlojies, ka paša tautas brāļi Krievijā viņu dēvē par fašistu. Šeit viņa padotie ir stresā, daudzi brauc projām, uzņēmums brūk, nevar nomaksāt valstij nodokļus. Uzņēmējam naktīs nenāk miegs, nav ēstgribas, viņš uzskata, ka savā veidā karš jau notiek.

– Trauksme mūsu valstī ir ārkārtīgi kaitīga. Tā darbojas ne tikai uz latviešiem, bet uz visiem, kas šeit dzīvo. Tomēr tos, kuri mums draud, neinteresē, lai kāds ietu bojā, bet gan lai te būtu iebaidītu vergu bars, pūlis, aitas, ko viegli vadīt. Mūs var sagraut vienīgi informācija.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mūsu spēks ir mīlestība, īstā valoda ir sirds valoda. Mēs visi esam viens. Nav krievu, latviešu, ebreju, tajā pasaulē viss ir viens. Ja kādu nicināsi, tevi nicinās nākamajās sfērās, mēs taču esam mūžīgi. Virs zemes esam mācību procesā. Jādzīvo ar garšu, bet arī jāapzinās – ja esi kļūdījies, izlīdzinies! Un tik daudz nedomā un nerunā, lai dievišķais spēks spētu parādīties tevī, – aicina dziednieks.

Viedi vārdi. Bet ko es, parasts cilvēks, varu darīt praktiski? Aldis Ķeviņš iesaka vienkāršu paņēmienu – ejot dienas gaitās, ar kāju pēdām sajust zemi, reizē tā būs vienotība ar Latvijas zemes egregoru, un tas ir spēks. Zemes spēka sajušana var palīdzēt arī iemigt. Nenāk miegs, ar muguru sajūti gultu, jo gulta stāv uz zemes. Ja esi biznesmenis vai lektors un tevi pārņem stress, pieķeries pie masīva galda un nomierināsies. Un otra lieta – sajust vienotību ar Dievu. To varam darīt visplašākajā gammā – gan pateikties Zemes mātei, Meža mātei, cienīt Pērkontēvu, gan arī uzticēties Kristum un Dievmātei. Tātad – esi saikne ar pamatu un dievišķo pasauli, un būsi šeit un tagad.

– Katrs cilvēks ir spēka avots, katram ir sargeņģeļi. Mūsu brāļi, mūsu māsas citās dimensijās sadarbosies ar mums, ja mēs paši būsim spēks. Esi sevī spēks! Ja Ķīnā cilvēki pulcējas parkos cigun nodarbībās enerģijas uzņemšanai, kāpēc gan Latvijā nevarētu darīt ko līdzīgu? Ir nostāsts, ka mēra laikā kādā Francijas pilsētā cilvēki dejojuši, visa pilsēta dejojusi, un mēris viņus nav skāris. Izmisuma brīdī tu vienkārši dejo. Es arī nosapņoju kādu deju miera uzturēšanai, vēlos šo metodi kādam iemācīt, lai cilvēki paši tālāk darbojas, – aicina dziednieks.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.