Savā ziņojumā par stāvokli ES Žans Klods Junkers šoreiz izvairījās no sev raksturīgās jokošanas un publikas smīdināšanas.
Savā ziņojumā par stāvokli ES Žans Klods Junkers šoreiz izvairījās no sev raksturīgās jokošanas un publikas smīdināšanas.
Foto – Eiropas parlaments

Stratēģija Sīrijai 5


Solidaritātes ideju Junkers piesauca, runājot par Eiropas cīņu pret terorismu. EK vadītājs arī izcēla jau iepriekš daudzkārt pieminēto, bet Eiropā īpaši ekspertu vidū pretrunīgi vērtēto ciešāku sadarbību valstu slepeno dienestu starpā, un mudināja stiprināt robežas. Viņš solīja ātrāk izveidot Eiropas kopējo robežapsardzes dienestu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

“Eiropai ir jādomā par kopīgiem militāriem resursiem, kas neaizstātu, bet papildinātu NATO darbu.” Junkers rosināja līdz gada beigām izveidot aizsardzības fondu, kas kalpotu dažādu inovāciju izstrādāšanai aizsardzības nolūkiem.

Junkers arī norādīja, ka ES augstajai pārstāvei ārlietās un drošības politikā Federikai Mogerīni ir jākļūst par “patiesu ES ārlietu ministri”, kura apkopo ES diplomātiskās spējas. “Aicinu izstrādāt Eiropas stratēģiju Sīrijai. Federikai Mogerīni vajadzētu būt vietai pie Sīrijas sarunu galda,” sacīja Junkers.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.