Foto – Valdis Semjonovs

– Gadu iepriekš “Vienotība” viena pati nopelnīja 33 vietas. 13


– Jā, un tagad reitingi noslīdējuši līdz pieciem procentiem. Bijušas acīmredzamas kļūdas, ja noticis šāds lejup brauciens. Tur vajag īpašu meistarību, lai to paveiktu. Neesmu saistīts ar partiju kopš 2011. gada rudens, un es aicinātu vērtēt, kas bija iemesls “kritienam”. Vai tanki, ar kuriem Zatlers sašķēla partiju pirmajā nedēļā? Vai koķetēšana ar tiem, kas bojāja “Vienotības” reputāciju? Vai bija atsevišķas biedru ambīcijas, kuri nedabūja kāroto ministra vietu? Bez nopietnas izvērtēšanas “Vienotībā” paliks rūgtums un nebūs mācība, ko nevajadzēja darīt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

– Priekšsēdētāja maiņa, ārkārtas kongress nav nopietns izvērtējums?

– To rādīs nākamie reitingi. Bet jau redzu kļūdas. Teiksim, Piebalga paziņojums, ka viņš atkāpsies, ja negūšot atbalstu valdē. Pēc pāris nedēļām valde balsošot par Viņķeles izslēgšanu. Kāds būs rezultāts un kas tad notiks?

CITI ŠOBRĪD LASA

– Piebalga kungs gribot līdz rudenim atgūt atbalstītājus un sasniegt 10% reitingu.

– Tas ir nereāli. Reitingu var dubultot ar kampaņu. To nedarīs vasarā, kad cilvēkiem ir atpūta un mazas raizes par politiku. Vēlu “Vienotībai” veiksmi, bet spilgtumu partijas darbībā nemana. Vēl ne.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.