Foto-say7.info

Etiķī marinēts, cepeškrāsnī cepts gards vistas šašliks 3

Ja nav iespēju nekur pie dabas uzcept šašliku, bet ļoti kārojas, to tikpat veiksmīgi var izdarīt mājās – cepeškrāsnī.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 3 ēdamkarotes etiķa (6%), marinēti sīpoliņi, sīpols, 10–15 ķiršu tomātiņi (vai arī 200 g parasto tomātu), sāls, pipari.

Pagatavošana.

Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
Bļodā ielej etiķi, pielej 3 ēdamkarotes ūdens, pievieno sāli un piparus. Marinādē liek sagrieztos filejas gabaliņus, pievieno sagrieztu sīpolu. Visu samaisa un liek ledusskapī uz 3–4 stundām.
Uz kociņiem liek filejas gabaliņu, marinētu sīpolu, fileju, tomātu utt. Ja izmanto lielos tomātus, tad tie ir jāsagriež mazākos gabalos.
Cepamo pannu nedaudz ietauko, sarindo kociņus ar gaļu un liek 180 grādus karstā cepeškrāsnī cepties uz 40 minūtēm.
Piedevās var izmantot kartupeļu biezeni.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.