Foto – Shutterstock

Folijā ceptas bietes ar zaļumiem 0

Sastāvdaļas (4 porcijas)
• 6–8 krāsainas mazas bietes
• 2 tējkarotes kaltēta majorāna
• 6 ķiploka daiviņas
• 2 timiāna zariņi
• Tējkarote sāls

Pagatavošana.

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Bietes rūpīgi nomazgā un kārto cepamajā veidnē, kurā vairākās kārtās ieklāta folija. Bietēm pa vidu liek notīrītas ķiploka daiviņas, pārkaisa ar kaltētu majorānu, pievieno timiāna zariņus, sāli. Rūpīgi aiztaisa foliju. Cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz +200 °C, cep aptuveni 70 minūtes. Bietes izsutinās mīkstas, ķiploks un garšaugi veido labu garšas buķeti. Folijā ceptas bietes var būt piedeva pamatēdienam (rīsu un kartupeļu vietā), no tām, kā arī no zaļumiem un svaigā siera var gatavot salātus.

UZZIŅA

Folijā ceptās vai tvaicējamā katlā sutinātās bietēs ir saglabāts maksimāli daudz vitamīnu un minerālvielu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.