Foto – eda.ru

Forele ar timiānu uz burkānu spilventiņa 0

300 g foreles filejas

1 burkāns

timiāns pēc garšas

1 apelsīns

sāls pēc garšas

melni maltie pipari pēc garšas

Kā gatavot?

1. Fileju apsmērē ar sāli un pipariem.

2. Gabaliņos sagriež burkānus. Notīra apelsīnu no mizas un plānajām miziņām. Miziņu sarīvē. Apelsīnu sagriež nelielos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

3. Formā liek burkānus, pusi apelsīnu miziņu, pārkaisa ar timiānu. Pa virsu izliek zivs filejas gabaliņus, apelsīnus, pāri palikušo miziņu un nedaudz timiāna.

4. Cepeškrāsnī cep 200 grādos 25-30 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.