Foto – eda.ru

Forele ar timiānu uz burkānu spilventiņa 0

300 g foreles filejas

1 burkāns

timiāns pēc garšas

1 apelsīns

sāls pēc garšas

melni maltie pipari pēc garšas

Kā gatavot?

1. Fileju apsmērē ar sāli un pipariem.

2. Gabaliņos sagriež burkānus. Notīra apelsīnu no mizas un plānajām miziņām. Miziņu sarīvē. Apelsīnu sagriež nelielos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

3. Formā liek burkānus, pusi apelsīnu miziņu, pārkaisa ar timiānu. Pa virsu izliek zivs filejas gabaliņus, apelsīnus, pāri palikušo miziņu un nedaudz timiāna.

4. Cepeškrāsnī cep 200 grādos 25-30 minūtes.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.