
Foto – Bonappetit.lv
Forele armēņu gaumē 0
Pagatavošana
Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.
Reklāma
Reklāma
Auns nekad nekļūs vecs, bet vērsis rušināsies par dārzu. Kā katra zodiaka zīme dzīvo pensijas vecumā?
Kas Latviju sagaida tuvāko 5 gadu laikā? Mākslīgā intelekta pareģojumā ir kāda interesanta nianse
Nebija neviena eklēra! Pirkums “Liepkalnu” maiznīcā rada bažas par to, kā tad matemātika darbojas reālajā pasaulē
Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.
Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu” un “Cesvaini”
Recepti piedāvā:
