Foto – Bonappetit.lv

Forele armēņu gaumē 0

Pagatavošana

Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Sludinājumā minētais atalgojums bija 3100 eiro…” darbinieks neizpratnē par sludinājumā minēto un reālo atalgojumu
Kokteilis
Kā tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
Kokteilis
“Zemi pārklās rūgta rasa…” Mākslīgā intelekta “Nostradama” pareģojumi tuvākajiem 50 gadiem uzdzen šermuļus
Lasīt citas ziņas

Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.

Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu” un “Cesvaini”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.