
Foto – Bonappetit.lv
Forele armēņu gaumē 0
Pagatavošana
Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.
Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu” un “Cesvaini”
Recepti piedāvā:
