Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes – sviesta konfektes ar Himalaju sāli 0

Katliņā ieliet saldo krējumu, pievienot sviestu un uz nelielas uguns sviestu izkausēt.
Cepumus sasmalcināt, pievienot krējuma-sviesta masu un samaisīt. Pievienot kļavu sīrupu. Ja konfektes nav paredzētas bērniem, tad kļavu sīrupa vietā var pievienot kādu liķieri.

Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Lasīt citas ziņas

No cepumu masas izveidot bumbiņas valrieksta lielumā, sakārtot uz dēlīša un novietot ledusskapī uz 1-2 st.
Šokolādi izkausēt ūdens peldē. Sagataves no ledusskapja uzdurt uz koka iesmiņiem un uzmanīgi iemērkt šokolādē. Konfektes dekorē, pārkaisot ar Himalaju sāli.

Iesmiņus ar konfektēm sakārtot glāzē vai krūzē lai šokolāde nožūst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniegt konfektes var gan uz iesmiņiem, gan saldumu traukā.

Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.