Foreles zupa ar saldo krējumu 6

Autors: LA.LV

Sastāvdaļas – 300 g foreles, 200 g sīpolu, 4 – 5 kartupeļi, 2 tomāti, burkāns, 500 ml saldā krējuma (10%), augu eļļa, zaļumi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
Kokteilis
Auns ir dēmons, bet Vērsis – zombijs. Uzzini, kādu briesmoni slēpj tava horoskopa zīme
“Nekaunīgi izmanto bēgļa statusu…” Cilvēki sašutuši par ukraiņu uzvedību Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež un katliņā augu eļļā apcep. Pievieno sarīvētu burkānu, kubiciņos sagrieztus tomātus, kuriem novilkta miziņa. Visu pasautē.

Pielej litru ūdens, uzvāra visu. Pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un visu 10 minūtes vāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupai pievieno sagrieztus foreles gabaliņus, pielej saldo krējumu, pievieno sāli un piparus un vāra, līdz kartupeļi ir gatavi.

Zupu lej šķīvjos un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.