Foreles zupa ar saldo krējumu 6

Autors: LA.LV

Sastāvdaļas – 300 g foreles, 200 g sīpolu, 4 – 5 kartupeļi, 2 tomāti, burkāns, 500 ml saldā krējuma (10%), augu eļļa, zaļumi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež un katliņā augu eļļā apcep. Pievieno sarīvētu burkānu, kubiciņos sagrieztus tomātus, kuriem novilkta miziņa. Visu pasautē.

Pielej litru ūdens, uzvāra visu. Pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un visu 10 minūtes vāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupai pievieno sagrieztus foreles gabaliņus, pielej saldo krējumu, pievieno sāli un piparus un vāra, līdz kartupeļi ir gatavi.

Zupu lej šķīvjos un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.