Foto-vk.com

Frikadeļu pīrāgs siera cepurē 0

Autors: “LA.LV”

Sastāvdaļas – 3 olas, 250 g krējuma, 100 g cieta siera, 500 g frikadeļu, pankūku gatavais sausais maisījums (pēc izvēles – Dobeles vai kāds cits).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
“Viņi bija piesprādzēti autosēdeklīšos un atstāti mašīnā…” Mammas izvēle par labu lūpu filleriem nogalina mazuli 3
Lasīt citas ziņas

Olas viegli sakuļ, pievieno tām krējumu, samaisa. Pievieno sauso pankūku maisījumu, visu kārtīgi samaisa. Mīklai jābūt kā plācenīšu cepšanai.

Cepamo formu ietauko ar eļļu, iekšā lej mīklu. Uz mīklas rindo frikadelītes un nedaudz tās iespiež mīklā. Frikadeles sarindo diezgan cieši.

CITI ŠOBRĪD LASA

Frikadeles gatavo pēc savas gaumes. Pirms likšanas uz mīklas frikadeles nedaudz ieliek saldētavā, lai vieglāk tās izvietot cepamajā pannā.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes.

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. No cepeškrāsns izņem pīrāgu, pārkaisa ar sieru un liek vēl cepties 7–10 minūtes.

Pīrāgam ļauj nedaudz atdzist formā, tad to izņem un pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.