Foto – Valdis Semjonovs

Gaileņu krēmzupa ar kausēto sieru 1

Sastāvdaļas (2 porcijām) – 20 g kausētā siera, 200 g gaileņu, 80 g balto sīpolu, 100 g burkānu, 200 g puķkāpostu, 200 g saldā krējuma, 20 g sviesta, 1 l dārzeņu buljona.

Pagatavošana.

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Notīrītus, sagrieztus sīpolus, jaunos burkānus, gailenes un puķkāpostu viegli apcep sviestā, pielej buljonu un uzvāra. Nedaudz gaileņu un burkānu noliek atsevišķi, tie noderēs rotāšanai. Kad dārzeņi un sēnes gatavas, pievieno saldo krējumu un atkal uzvāra. Tad virumu sablendē. Pirms pasniegšanas pievieno kausēto sieru. Rotā ar zirņu kresēm, apceptām gailenēm un jaunajiem burkāniņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.