Foto: Anda Krauze

Biezpiena klimpas ar gailenēm saldā krējumā. Gardēžiem jāpamēģina! 1

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Process ir sācies – Krievijā notiek vēl nepieredzēti protesti. Kremlis to mēģina izmisīgi slēpt 388
Viedoklis
Armands Puče: Apskatieties prezidenta amatpersonas deklarāciju un jums viss kļūs skaidrs… 61
“Mums tas ir jādara!” Tramps nāk klajā ar paziņojumu, ko ASV grasās darīt…
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g biezpiena
• 1 ola
• 3 ēd. k. kviešu miltu
• Sāls
• Cukurs
• Gailenes
• Saldais krējums
• Dilles

Pagatavošana.
Lai pagatavotu klimpu mīklu, biezpienam pievieno olu un miltus, naža galu cukura, sāli pēc garšas, samaisa. Taisa klimpas un liek vārīties karstā sālsūdenī. Vāra aptuveni 3 minūtes. Pagatavo gaileņu mērci. Vispirms sēnes karsē uz sausas pannas, lai iztek šķidrums, tad apcep sviestā, pievieno saldo krējumu un dilles, un mērce gatava. Pārlej biezpiena klimpām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.