Foto – Anda Krauze

Gaileņu zupa ar sieru, baltajām pupiņām un kūpinātu cūkas krūtiņu 1

Sastāvdaļas
• Kūpināta cūkas krūtiņa
• Šķiņķis
• Baltās pupiņas
• Gailenes
• Kartupeļi
• Kausētais siers Dzintars
• Saldais krējums
• Ķiploks
• Sīpols
• Garšvielas pēc izvēles

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gailenes, šķiņķi, sīpolu, dažas ķiploku daiviņas sagriež un apcep, tad liek katlā, pielej ūdeni, pieber kubiciņos sagrieztus kartupeļus un vāra. Kad gaļa, sēnes un kartupeļi mīksti, pievieno iepriekš izvārītas baltās pupiņas, kausēto sieru, saldo krējumu un garšvielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.