Foto – Anda Krauze

Gaileņu zupa ar sieru, baltajām pupiņām un kūpinātu cūkas krūtiņu 1

Sastāvdaļas
• Kūpināta cūkas krūtiņa
• Šķiņķis
• Baltās pupiņas
• Gailenes
• Kartupeļi
• Kausētais siers Dzintars
• Saldais krējums
• Ķiploks
• Sīpols
• Garšvielas pēc izvēles

No šodienas stājas spēkā būtisks Latvijas lēmums – kas notiks tālāk?
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
TV24
Tos es gribu aizliegt! Maestro kategoriski iebilst pret viņa vārdā nosaukto Dziesmu svētku rīkošanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gailenes, šķiņķi, sīpolu, dažas ķiploku daiviņas sagriež un apcep, tad liek katlā, pielej ūdeni, pieber kubiciņos sagrieztus kartupeļus un vāra. Kad gaļa, sēnes un kartupeļi mīksti, pievieno iepriekš izvārītas baltās pupiņas, kausēto sieru, saldo krējumu un garšvielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.