Foto – Anda Krauze

Gaileņu zupa ar sieru, baltajām pupiņām un kūpinātu cūkas krūtiņu 1

Sastāvdaļas
• Kūpināta cūkas krūtiņa
• Šķiņķis
• Baltās pupiņas
• Gailenes
• Kartupeļi
• Kausētais siers Dzintars
• Saldais krējums
• Ķiploks
• Sīpols
• Garšvielas pēc izvēles

Reklāma
Reklāma
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
“Cirkulī” par tualeti jāmaksā? Soctīklotājus pārsteidz šķietami jauna kārtība degvielas uzpildes stacijās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gailenes, šķiņķi, sīpolu, dažas ķiploku daiviņas sagriež un apcep, tad liek katlā, pielej ūdeni, pieber kubiciņos sagrieztus kartupeļus un vāra. Kad gaļa, sēnes un kartupeļi mīksti, pievieno iepriekš izvārītas baltās pupiņas, kausēto sieru, saldo krējumu un garšvielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.