Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Reklāma
Reklāma
Vienmēr gatavi palīdzēt: 5 gādīgākās zodiaka zīmes, kurām patiesi rūp citi
Ko ēst, lai dzīvotu ilgāk? 9 produkti, kas var palīdzēt palēnināt novecošanos
VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera
2
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



