Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Noteikti nezināji, ka šo 5 augļu mizas ir ēdamas, turklāt tās ir bagātas ar uzturvielām
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



