Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Beigu sākums? Avoti atklāj, ko Tramps darīs ar Krieviju, ja Putins noraidīs miera plānu
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Viņi spēj saglabāt saprātu pat stresa situācijās: šajos mēnešos dzimušajiem piemīt īsta iekšējā izturība un neatlaidība
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



