Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums
1
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



