Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Reklāma
Reklāma
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
48
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk
44
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



