
Gaileņu zupa ar vistas gaļu 0
Kā gatavot?
Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.
Reklāma
Reklāma
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Zemnieks atrod 4 miljardu eiro vērtu zelta atradni, bet – paliek tukšā!
Ar viņām ir kā atrasties uz pulvera mucas! Nosauktas sarežģītākās sievietes pēc zodiaka zīmēm
9
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.