Foto – Fotolia

Gaisīgās kefīra pankūciņas. Superātri un vienkārši! 0

Sastāvdaļas
2 olas
3 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
1 ēdamkarote cukura
1/2 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Mājas
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
No 1.novembra jauni noteikumi depozīta dzērienu iepakojumu nodošanā: kā tie ietekmēs tavu maciņu?
Kokteilis
Šis ir jūsu mēnesis! 3 zodiaka zīmes, kas novembrī peldēsies naudā
Lasīt citas ziņas

Olas dzeltenumus saberž ar cukuru un sāli, pielej divas glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pieber miltus un jauc, līdz mīkla kļuvusi viendabīga un bez kunkuļiem.
Pēc tam mīklu atšķaida ar atlikušo kefīru un iecilā stingrās putās sakultus olas baltumus.
Cep uz pannas, kas ieziesta ar augu eļļu. Pasniedz ar svaigām ogām, ievārījumu, krējumu vai biezu jogurtu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.