Foto – Fotolia

Gaisīgās kefīra pankūciņas. Superātri un vienkārši! 0

Sastāvdaļas
2 olas
3 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
1 ēdamkarote cukura
1/2 tējkarote sāls

Pagatavošana

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Olas dzeltenumus saberž ar cukuru un sāli, pielej divas glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pieber miltus un jauc, līdz mīkla kļuvusi viendabīga un bez kunkuļiem.
Pēc tam mīklu atšķaida ar atlikušo kefīru un iecilā stingrās putās sakultus olas baltumus.
Cep uz pannas, kas ieziesta ar augu eļļu. Pasniedz ar svaigām ogām, ievārījumu, krējumu vai biezu jogurtu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.