Foto – Fotolia

Gaisīgās kefīra pankūciņas. Superātri un vienkārši! 0

Sastāvdaļas
2 olas
3 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
1 ēdamkarote cukura
1/2 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Olas dzeltenumus saberž ar cukuru un sāli, pielej divas glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pieber miltus un jauc, līdz mīkla kļuvusi viendabīga un bez kunkuļiem.
Pēc tam mīklu atšķaida ar atlikušo kefīru un iecilā stingrās putās sakultus olas baltumus.
Cep uz pannas, kas ieziesta ar augu eļļu. Pasniedz ar svaigām ogām, ievārījumu, krējumu vai biezu jogurtu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.