Foto – Fotolia

Gaisīgās kefīra pankūciņas. Superātri un vienkārši! 0

Sastāvdaļas
2 olas
3 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
1 ēdamkarote cukura
1/2 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Olas dzeltenumus saberž ar cukuru un sāli, pielej divas glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pieber miltus un jauc, līdz mīkla kļuvusi viendabīga un bez kunkuļiem.
Pēc tam mīklu atšķaida ar atlikušo kefīru un iecilā stingrās putās sakultus olas baltumus.
Cep uz pannas, kas ieziesta ar augu eļļu. Pasniedz ar svaigām ogām, ievārījumu, krējumu vai biezu jogurtu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.