Foto-vkusno-i-prosto.ru

Gaļas kotletes ar griķiem 0

Sastāvdaļas – 3 ēdamkarotes griķu, 0,5 kg maltās gaļas (der jebkāda gaļa), 1 ola, 1 sīpols, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Iepriekš vieglā sālsūdenī novāra griķus.

TV24
“Notiek cepšanās visaugstākajā temperatūrā.” Slaidiņš par to, ka Kremlis kritis histērijā un draud ar triecieniem
Kokteilis
Bez smiekliem neiztikt! Prezidentu šodien uzjautrinājis kāds jaunietis, kurš viņu nosaucis neparastā vārdā
Veselam
saprast, ka jūsu partneris ir toksisks cilvēks? Viņus nodod šīs 9 frāzes 16
Lasīt citas ziņas

Maltajai gaļai pievieno olu. Smalki sagriež sīpolu un pievieno gaļai.

Pievieno uzvarītos griķus, pieber sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

No gaļas masas veido kotletes un no abām pusēm apcep uzkarsētā pannā viegli brūnas.

Pēc tam visas saceptās kotletes ieliek katliņā. Pārlej ar vārītu ūdeni un uz lēnas uguns sutina apmēram 40 minūtes.

Sanāk nedaudz diētiskas kotletes, kuras ir garšīgas un sātīgas. Gatavās kotletes pasniedz ar salātiem, zaļumiem vai citām piedevām.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.