Foto-Shutterstock

Kartupeļu plācenīši ar biezpiena pildījumu 0

Sastāvdaļas – 700 g nevārītu kartupeļu, 1/2 glāze biezpiena, 2,5 glāzes kartupeļu biezeņa, 1/8 glāzes parmezāna siera, 2–4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma, lociņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Man teica, ka pirmais bērns ir piedzimis nedzīvs. Iemeta metāla šālē un teica, lai aiznes” – Ilzes stiprais stāsts par dvīņu meitenīšu gaidīšanu
Iespējamie sliktākie scenāriji: kā Izraēlas un Irānas konflikts var skart pasauli?
RAKSTA REDAKTORS
“Mašīnu jūra, bet viņi…” Autovadītājs nikns par pieredzēto uz Tallinas šosejas sastrēgumstundā
Lasīt citas ziņas

Uz rupjas rīves sarīvē nevārītos kartupeļus. Caur marli nokāš lieko šķidrumu, iegūto masu sajauc ar kartupeļu biezeni. Samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Citā bļodiņā sajauc sieru, biezpienu un saldo krējumu. Pievieno smalki sagrieztus lociņus. Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido plācenīšus – ņem nedaudz kartupeļu masas, vidū liek biezpiena pildījumu. Kartupeļu malas aizloka ciet.

Cep pannā augu eļļā 5–7 minūtes no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.