Foto-Shutterstock

Kartupeļu plācenīši ar biezpiena pildījumu 0

Sastāvdaļas – 700 g nevārītu kartupeļu, 1/2 glāze biezpiena, 2,5 glāzes kartupeļu biezeņa, 1/8 glāzes parmezāna siera, 2–4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma, lociņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Bundesvēra ģenerālinspektors brīdina par draudiem: “Krievijas armija orientējas Rietumu virzienā”
Veselam
Austrumu slimnīcā ar NBS helikopteru nogādāta gados jauna paciente kritiskā stāvoklī 29
TV24
“Ko viņi darīs pirmos mēnešus? Viņi dropēs!” Rajevs skeptiski vērtē Krievijas demobilizācijas plānu
Lasīt citas ziņas

Uz rupjas rīves sarīvē nevārītos kartupeļus. Caur marli nokāš lieko šķidrumu, iegūto masu sajauc ar kartupeļu biezeni. Samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Citā bļodiņā sajauc sieru, biezpienu un saldo krējumu. Pievieno smalki sagrieztus lociņus. Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido plācenīšus – ņem nedaudz kartupeļu masas, vidū liek biezpiena pildījumu. Kartupeļu malas aizloka ciet.

Cep pannā augu eļļā 5–7 minūtes no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.