Foto-Shutterstock

Kartupeļu plācenīši ar biezpiena pildījumu 0

Sastāvdaļas – 700 g nevārītu kartupeļu, 1/2 glāze biezpiena, 2,5 glāzes kartupeļu biezeņa, 1/8 glāzes parmezāna siera, 2–4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma, lociņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Uz rupjas rīves sarīvē nevārītos kartupeļus. Caur marli nokāš lieko šķidrumu, iegūto masu sajauc ar kartupeļu biezeni. Samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Citā bļodiņā sajauc sieru, biezpienu un saldo krējumu. Pievieno smalki sagrieztus lociņus. Visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido plācenīšus – ņem nedaudz kartupeļu masas, vidū liek biezpiena pildījumu. Kartupeļu malas aizloka ciet.

Cep pannā augu eļļā 5–7 minūtes no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.