Praktiski
Receptes

Kartupeļu plācenīši ar biezpiena pildījumu0

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 700 g nevārītu kartupeļu, 1/2 glāze biezpiena, 2,5 glāzes kartupeļu biezeņa, 1/8 glāzes parmezāna siera, 2–4 ēdamkarotes trekna saldā krējuma, lociņi.

Pagatavošana.

Uz rupjas rīves sarīvē nevārītos kartupeļus. Caur marli nokāš lieko šķidrumu, iegūto masu sajauc ar kartupeļu biezeni. Samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Citā bļodiņā sajauc sieru, biezpienu un saldo krējumu. Pievieno smalki sagrieztus lociņus. Visu kārtīgi samaisa.

Veido plācenīšus – ņem nedaudz kartupeļu masas, vidū liek biezpiena pildījumu. Kartupeļu malas aizloka ciet.

Cep pannā augu eļļā 5–7 minūtes no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

SD
Sandra Dieziņa
Laukos
Medus raža Latvijā šogad būs zemāka nekā iepriekšējos gados. Vai būtiski celsies medus cena?
1 stunda
VS
Viesturs Sprūde
Pasaulē
VIDEO. “Svetlanai nebija izvēles, Baltkrievijas varasiestādes viņu izveda no valsts.” Atklāj, kas noticis ar Tihanovsku 1
4 stundas
IE
Ināra Egle
Latvijā
Kas slēpjams jaunajai Tukuma vadībai? Īsi pirms apvienošanās veiktas vairākas pārmaiņas
1 stunda
LA
LA.LV
Latvijā
VIDEO. Īvāns piketā pie Baltkrievijas vēstniecības: Uz cilvēkiem šauj, tāpēc mums šeit ir jābūt
35 minūtes
IS
Ilmārs Stūriška
Sports
Sporta karaliene šobrīd pārdzīvo ne tos vieglākos laikus. Mūze pastāsta, cik par uzvaru varēja nopelnīt pirms pandēmijas
4 stundas