Foto – Bonappetit.lv

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu 0

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.

Mīklu izrullēt, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāt uz mīklas, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullēt trubiņā un ar asu nazi sagriezt apm. 1 cm biezās šķēlēs.
Cepumus sakārtot uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min.
Cepumus atdzesē un pasniedz.

Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.