Foto – Bonappetit.lv
Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu 0
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Mīklu izrullēt, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāt uz mīklas, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullēt trubiņā un ar asu nazi sagriezt apm. 1 cm biezās šķēlēs.
Cepumus sakārtot uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min.
Cepumus atdzesē un pasniedz.
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām
8




