Foto – Bonappetit.lv
Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu 0
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Mīklu izrullēt, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāt uz mīklas, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullēt trubiņā un ar asu nazi sagriezt apm. 1 cm biezās šķēlēs.
Cepumus sakārtot uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min.
Cepumus atdzesē un pasniedz.
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem
92
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos




