
Foto – Bonappetit.lv
Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu 0
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Mīklu izrullēt, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāt uz mīklas, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullēt trubiņā un ar asu nazi sagriezt apm. 1 cm biezās šķēlēs.
Cepumus sakārtot uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min.
Cepumus atdzesē un pasniedz.
Reklāma
Reklāma
“Sludinājumā minētais atalgojums bija 3100 eiro…” darbinieks neizpratnē par sludinājumā minēto un reālo atalgojumu
Kā tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
“Zemi pārklās rūgta rasa…” Mākslīgā intelekta “Nostradama” pareģojumi tuvākajiem 50 gadiem uzdzen šermuļus
