Foto: Shutterstock

Gardie vistas gaļas rullīši: pildīti ar sieru un bekonu 0

Rojs Puķe, “Skola un ģimene”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Gardie vistas gaļas rullīši

Sastāvdaļas (četrām porcijām):

“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

• 2 vistas filejas
• 100 g labi kūstoša siera
• 4 bekona šķēles
• 2 olas
• ½ glāze rīvmaizes

Pagatavošana:

1. Vistas fileju noskalo un apžāvē. Katru fileju sagriež šķērsām divās daļās, lai veidojas karbonādes. Tad katru fileju izklapē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Vienā bļodā sakuļ ar dakšiņu olas, otrā bļodā ieber rīvmaizi.

3. Sieru sagriež astoņās šķēlēs.

4. Vistas filejas izklāj uz darba virsmas. Uz katras filejas kārto pa divām siera šķēlēm un pa vienai gaļas šķēlei. Sākot ar biezāko galu, satin ruletē. Ruleti iemērc olā, tad rīvmaizē, vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Atkārto ar visām filejām.

5. Cep uzkarsētā pannā vai cepeškrāsnī, līdz veidojas zeltaina garoziņa.

6. Pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.