Foto: Shutterstock

Gardie vistas gaļas rullīši: pildīti ar sieru un bekonu 0

Rojs Puķe, “Skola un ģimene”, AS “Latvijas Mediji”

Gardie vistas gaļas rullīši

Sastāvdaļas (četrām porcijām):

Kokteilis
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti… 79
Lasīt citas ziņas

• 2 vistas filejas
• 100 g labi kūstoša siera
• 4 bekona šķēles
• 2 olas
• ½ glāze rīvmaizes

Pagatavošana:

1. Vistas fileju noskalo un apžāvē. Katru fileju sagriež šķērsām divās daļās, lai veidojas karbonādes. Tad katru fileju izklapē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Vienā bļodā sakuļ ar dakšiņu olas, otrā bļodā ieber rīvmaizi.

3. Sieru sagriež astoņās šķēlēs.

4. Vistas filejas izklāj uz darba virsmas. Uz katras filejas kārto pa divām siera šķēlēm un pa vienai gaļas šķēlei. Sākot ar biezāko galu, satin ruletē. Ruleti iemērc olā, tad rīvmaizē, vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Atkārto ar visām filejām.

5. Cep uzkarsētā pannā vai cepeškrāsnī, līdz veidojas zeltaina garoziņa.

6. Pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.