Foto: FreePik

Zeltainas vistas kotletītes ar Parmezāna sieru un zaļumiem: izcep uzreiz vairāk! 1

Tradicionālās cūkgaļas kotletes ļoti veiksmīgi var aizstāt ar mazāk taukainām, bet ļoti garšīgām vistas gaļas kotletītēm ar Parmezāna sieru. Šīs, šķiet, ir tās kotletes, kuras, ja vien jūsu ģimenē ir bērni, pēc to pagatavošanas tiks pieprasītas bieži un ierindotas “mīļāko ēdienu sarakstā”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Kokteilis
Rēzija Kalniņa un Ainārs Rubiķis šķiras: pie vainas alkohols vai baumas par mīļāko, kura atgādina Rēziju jaunībā? 17
Iespēja ietaupīt: nosaukti 7 budžeta ziņā draudzīgi galamērķi Eiropā, ko eksperti iesaka apmeklēt 2025. gadā
Lasīt citas ziņas

Vistas kotletītes ar Parmezāna sieru un zaļumiem

Sastāvdaļas:

Malta vistas gaļa – 1 kg
Sīpols – 1 gab.
Ola – 1 gab.
Melni, maltie pipari – 1/2 tējkarotes
Sāls – 1/2 tējkarotes
Pētersīļi (pēc izvēles var pievienot arī citus zaļumus) – 20 grami
Parmezāna siers – 40-50 grami
Augu eļļa – 50 ml

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistas gaļu sablenderē kopā ar iepriekš sagrieztu sīpolu. Pēc tam pievieno masai vienu olu un kārtīgi sajauc.

Pieber iepriekš sarīvētu Parmezāna sieru (uz smalkās rīves). Atkal kārtīgi sajauc. Pievieno sāli, piparus un smalki sasmalcinātus pētersīļus.

Uzkarsē pannā eļļu, rokās (mitrās) formē kotletītes un cep līdz zeltainam brūnumam.

Tas arī viss, lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.