Foto: Shutterstock

Izcili garšīgas vistas gaļas kotletes: kā pagatavot? 14

Kotletes ir viens no iecienītākajiem un, šķiet, viens no visbiežāk gatavotajiem ēdieniem teju vai katrā ģimenē. Garšo gan pieaugušajiem, gan bērniem, pie tam – der arī viesībās! Kas gan tās bez viesībām bez garšīgām kotletēm? Taču kā pagatavot nu ļoti garšīgas kotletes?

Reklāma
Reklāma
“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam!” Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti 46
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
Lasīt citas ziņas

Šajā receptē ir tikai viens “triks”: viena sastāvdaļa, kas kotletes padara patiešām lieliskas! Vienkārši un ļoti, ļoti garšīgi!

Sastāvdaļas:

• Malta vistas gaļa – 0,5 kg
• Vistas olas – 2 gab.
• Majonēze – 2 ēdamkarotes
• Kviešu milti – 2 ēdamkarotes
• Sīpols – 1 vidējs gab.
• Sāls, pipari – pēc garšas
• Eļļa – cepšanai

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Dziļā traukā maltajai gaļai pievieno miltus, olas, majonēzi un visu kārtīgi samaisa.

2. Notīra sīpolu un sarīvē uz rīves, pievieno masā, pieber sāli un piparus – visu kārtīgi sajauc ar rokām.

3. Uzkarsē pannā eļļu. Samitrina rokas ūdenī un veido no masas bumbiņas – liek uz sakarsētas pannas. Sākumā cep uz straujas uguns no abām pusēm, pēc tam uguni samazina un ļauj apbrūnināties no abām pusēm.

Pasniedz ar salātiem un piedevām. Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.