Foto – Shutterstock

Garneļu, mango un ingvera salāti 0

Salāti ar savdabīgo garšsakni – ingveru – patīkami atsvaidzina ikdienas ēdienkarti un var kļūt par jauku cienastu svētku galdā.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
tīrītas garneles – 400 g;
svaigs ingvers – 30 g;
mango – 2 gab.;
rukolas salāti – 50 g;
sīpols – 1 gab.;
laima sula – 3 ēdamkarotes;
augu eļļa – 3 ēdamkarotes;
pipari un sāls – pēc garšas.

Pagatavošana:
Lai pagatavotu šos garšīgos un diētiskos salātus, vispirms jānovāra garneles. Rukolu jānomazgā un jānosusina, sīpols jānotīra un sīki jāsagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīrītu mango sagriež tievos, garos salmiņos.

Dziļā bļodā sajauc laima sulu, augu eļļu, piparus un sāli.

Notīra ingveru, sarīvē to un kopā ar sīpoliem un garnelēm liek bļodā. 

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa, liek šķīvjos un, rotātus ar rukolas lapiņām, ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.