Foto – Shutterstock

Garneļu, mango un ingvera salāti 0

Salāti ar savdabīgo garšsakni – ingveru – patīkami atsvaidzina ikdienas ēdienkarti un var kļūt par jauku cienastu svētku galdā.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
tīrītas garneles – 400 g;
svaigs ingvers – 30 g;
mango – 2 gab.;
rukolas salāti – 50 g;
sīpols – 1 gab.;
laima sula – 3 ēdamkarotes;
augu eļļa – 3 ēdamkarotes;
pipari un sāls – pēc garšas.

Pagatavošana:
Lai pagatavotu šos garšīgos un diētiskos salātus, vispirms jānovāra garneles. Rukolu jānomazgā un jānosusina, sīpols jānotīra un sīki jāsagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīrītu mango sagriež tievos, garos salmiņos.

Dziļā bļodā sajauc laima sulu, augu eļļu, piparus un sāli.

Notīra ingveru, sarīvē to un kopā ar sīpoliem un garnelēm liek bļodā. 

Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisa, liek šķīvjos un, rotātus ar rukolas lapiņām, ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.