Foto – Fotolia
Garšaugu mafini ar svaigo sieru. Lielisks dienas sākums! 0
1. Olas, rapšu eļļu, jogurtu un sāli sajauc viendabīgā masā. Sajauc kviešu pilngraudu miltus, kviešu miltus ar cepamo pulveri un sodu, tad iecilā olu maisījumā.
“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Papīra formiņas liek kēksu cepšanas formās, divas trešdaļas tilpuma piepilda ar sagatavoto mīklu. Uz katra mafina liek tējkaroti svaigā siera, pārlej ar mīklu. Cep 25 minūtes.



