Foto – Fotolia
Garšaugu mafini ar svaigo sieru. Lielisks dienas sākums! 0
1. Olas, rapšu eļļu, jogurtu un sāli sajauc viendabīgā masā. Sajauc kviešu pilngraudu miltus, kviešu miltus ar cepamo pulveri un sodu, tad iecilā olu maisījumā.
Reklāma
Reklāma
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma?
50
“Sirds miljons gabaliņos saplīsusi,” Aija Andrejeva dalās ar bēdīgu ziņu
18
Viņam atlikušas vien pāris dienas…Uz Zelenski tiek izdarīts spiediens
2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Papīra formiņas liek kēksu cepšanas formās, divas trešdaļas tilpuma piepilda ar sagatavoto mīklu. Uz katra mafina liek tējkaroti svaigā siera, pārlej ar mīklu. Cep 25 minūtes.



