Foto – Fotolia

Garšaugu mafini ar svaigo sieru. Lielisks dienas sākums! 0

1. Olas, rapšu eļļu, jogurtu un sāli sajauc viendabīgā masā. Sajauc kviešu pilngraudu miltus, kviešu miltus ar cepamo pulveri un sodu, tad iecilā olu maisījumā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Papīra formiņas liek kēksu cepšanas formās, divas trešdaļas tilpuma piepilda ar sagatavoto mīklu. Uz katra mafina liek tējkaroti svaigā siera, pārlej ar mīklu. Cep 25 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.